• 200 éves lesz a pomázi templom. A gyülekezetünkkel egykor társegyházközséget alkotó pomázi gyülekezet ezért hálaadó istentiszteletet tart Dr. Szabó István püspök igei szolgálatával a mai napon, 2019. január 27-én, vasárnap 15:00 órai kezdettel. A hálaadó istentiszteletre gyülekezetünk tagjait is szeretettel hívják és várják.
  • A Presbitérium havi rendes gyűlését a mai napon a pomázi hálaadó istentisztelet után, 17:00 órai kezdettel tartja, mely a gyülekezet minden tagja számára nyilvános.
  • 2019. február 3-án, vasárnap az úrnapi istentiszteleten Pap Lászlóné nyugalmazott lelkész, gyülekezetünk egykori lelkipásztora fogja hirdetni az Evangéliumot. Ugyanezen a napon a gyülekezet adományát a budapesti Teológia leégett kollégiumából megmenekült diákok megsegítésére fogjuk fordítani. Sok testvérünknek, teológus diákjainknak égett bent jelentős értéke a tűzben.
  • A REFISZ téli ifjúsági találkozója február 22-24. között kerül megrendezésre, ahová a gyülekezet fiataljai közösen mehetnek; jelentkezni a lelkipásztornál lehet.
  • Egy családban a közelünkben gyermekvigyázó “pótnagymamát” keresnek egy 8 éves gyermek mellé. AKi ismer ilyet, kérjük, jelezze a gyülekezet lelkipásztorának.
  • Az Úr asztalán megtalálható a gyülekezet választói névjegyzéke. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy ellenőrizzék adataikat, egyezés esetén ezt egy pipával és aláírással jelezzék, eltérés esetén az eltérés leírásával. Aki nem látja magát a névjegyzékben, kérjük, hogy a lap hátuljára írja fel nevét, címét és telefonszámát, hogy fel tudjuk venni vele a kapcsolatot.
Hirdetések – 2019. január 27.
Cimke: