A Missziós Iroda felhívására, mely így hangzott: „Kérlek szépen Benneteket, hogy családodban, vagy gyülekezetedben fogadjatok be néhány üldözött keresztyén országból hazánkban tanuló egyetemista diákot karácsonyra.” az egyik testvérünk vendégül látott egy kenyai keresztyén diákot. Az Istentiszteletet követően a szeretetvendégségen túl volt még lehetőség arra is, hogy szuahéli nyelven beszélgessenek, sőt szuahéli nyelven írt bibliát tanulmányozzanak közösen. Gyülekezetünk szeretetét, megélt keresztyén hitünk összetartó erejét vitte magával ez a fiatal testvérünk, illetve a digitalizált világban rögvest meg is osztotta a több ezer kilométer távolságban élő számos családtaggal, rokonsággal, szomszédokkal.  Köszönöm a befogadó családnak a szolgálatot.

A családoskör szombaton, január 04.-én társasjáték alkalmat szervezett 15:30 órai kezdettel a gyülekezeti termünkben, melyre nagy létszámban jelentkeztek családok. A közös élményeken túl remek gyülekezeti alkalmunk volt ez a délután, melynek összeállítását, lebonyolítását szeretném megköszönni a szervezőknek.

Kedden, január 7-én imaközösség lesz Istvántelepen 14:00, a hegyen 18:00, a Felsővár utcában pedig 20:30 órai kezdettel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak erre az 1-2 órás alkalomra a házigazdák és az imádkozó testvéreink.

Január 7-én 18:00 órakor tartja az asszonykör az újév első alkalmát, melyen meghívott vendég Horváth Anita többszörös Európa és Világbajnok sportoló gyülekezeti tagunk lesz. Témakör: Életmód-tanácsadás. Korosztálytól függetlenül várnak mindenkit ezen az alkalmon a szervezők

2019. december 26-án elhunyt Wölfingerné Csiki Eszter (+41) testvérünk. Temetése 2020. január 10-én 15:00 órakor lesz a Budakalász Csalogány utcai temetőben.

2020. február 24-28. között ismét megszervezésre kerül egyházmegyénk presbiterei és gyülekezeti munkásai részére, a hagyományos presbiteri konferencia a Mátraházi Konferenciaközpontban! A hirdetőfalon olvasható a részletes programot tartalmazó meghívó.

Hirdetések 2020.01.05.